Prijelazi između preddiplomskih studija GF Rijeka

Na temelju članka 29. Statuta Građevinskog fakulteta u Rijeci od 18. prosinca 2018., Fakultetsko vijeće na 3. redovitoj sjednici, održanoj dana 25. ožujka 2021. godine, usvojilo je sljedeću
 
 

O D L U K U

 
 
Utvrđuju se uvjeti za prijelaz između preddiplomskog sveučilišnog i preddiplomskog stručnog studija Građevinarstvo na Građevinskom fakultetu u Rijeci u ak. god. 2021./2022., kako slijedi:
 
 

1.      OPĆI UVJETI
 
Prijave za prijelaz s Preddiplomskog sveučilišnog na Preddiplomski stručni studij Građevinskog fakulteta u Rijeci i obratno u ak. god. 2020./2021. primaju se do 20. rujna 2021. godine do 15:00 sati. Prijave za prijelaz se dostavljaju na e-poštu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Rang lista kandidata bit će oglašena do 23. rujna 2021., a upis je potrebno provesti do 27. rujna 2021.
 
Studenti studij nastavljaju prema Pravilniku o studijima Sveučilišta u Rijeci, Pravilniku o studijima Građevinskog fakulteta u Rijeci i Pravilniku o vrednovanju i ocjenjivanju rada studenata na Građevinskom fakultetu u Rijeci i njima definiranim pravima i obavezama.
 
Prijavi za prijelaz se prilaže:

  • Molba Odboru za akademsko vrednovanje i vrednovanje razdoblja studija u kojoj se navodi s kojeg programa student dolazi i koji program želi upisati ► OVDJE
  • Ovjereni prijepis ocjena

 

 
2.      PRIJELAZ S PREDDIPLOMSKOG SVEUČILIŠNOG
         NA PREDDIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ GRAĐEVINARSTVO


Prijelaz s Preddiplomskog sveučilišnog na Preddiplomski stručni studij Građevinarstvo Građevinskog fakulteta u Rijeci moguće je ostvariti na temelju objavljenih uvjeta te prema predviđenoj kvoti kako slijedi:
 

Uvjeti za prijelaz Kvota u 2021./2022.

Ostvaren jedan od sljedećih uvjeta:
  • min. 18 ECTS-a u zadnjoj ak. godini studiranja
  • min. 40 ECTS-a u dvije zadnje godine studiranja
  • min. prosječno 20 ECTS-a po godini studiranja
10

Napomena:
  • Rang-lista se formira na temelju prosječne ocjene kroz studij.
  • Studentu se priznaju položeni ispiti prema važećoj odluci Fakultetskog vijeća.
  • Preddiplomski stručni studij se može upisati kao redoviti i kao izvanredni studij, što je potrebno navesti u molbi.

Ukoliko ima kandidata koji u potpunosti ne ispunjavaju uvjete za prijelaz iz točke 2. ove odluke, a predviđena kvota ostane nepopunjena, Odbor za akademsko vrednovanje i vrednovanje razdoblja studija može temeljem dodatnih kriterija formirati rang listu za prijelaz na preddiplomski stručni studijski program Građevinskog fakulteta u Rijeci
 


 
3.      PRIJELAZ S PREDDIPLOMSKOG STRUČNOG
         NA PREDDIPLOMSKI SVEUČILIŠNI STUDIJ GRAĐEVINARSTVO


Prijelaz s Preddiplomskog stručnog na Preddiplomski sveučilišni studij Građevinarstvo Građevinskog fakulteta u Rijeci moguće je ostvariti na temelju objavljenih uvjeta te prema predviđenoj kvoti kako slijedi:
 

Uvjeti za prijelaz nakon prve godine studija Kvota u 2021./2022.

Ostvarena oba uvjeta:
  • ostvarenih 60 ECTS u jednoj ak. godini (ujedno prethodnoj godini studiranja)
  • prosjek ocjena najmanje 3,0 
5

Napomena:
  • Rang-lista se formira na temelju prosječne ocjene kroz studij.
  • Studentu se priznaju položeni ispiti prema važećoj odluci Fakultetskog vijeća.

Ukoliko ima kandidata koji u potpunosti ne ispunjavaju uvjete za prijelaz iz točke 3. ove odluke, a predviđena kvota ostane nepopunjena, Odbor za akademsko vrednovanje i vrednovanje razdoblja studija može temeljem dodatnih kriterija formirati rang listu za prijelaz prijelaz na preddiplomski sveučilišni studijski program Građevinskog fakulteta u Rijeci.
 


Dekanica:
 
prof. dr. sc. Ivana Štimac Grandić
 

 

 
.